Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: Kezdőlap

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: Kezvezmények

November hónap terméke

Novemberi kedvezményes termékek együtt

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: Novemberi kedvezményes termékek együtt

Egy, a bejárati ajtó elé leterített minőségi lábtörlő megment bennünket a plusz munkától és az emiatti bosszankodástól.

Novemberi egyik kedvezményünk az Extrém kültéri lábtörlő garantáltan megkönnyíti a takarítást az előttünk álló sáros, latyakos időszakban. A milliónyi különleges szövésű szálnak köszönhetően hatékonyan távolítja el a lábbelikről a szennyeződést, egyúttal a beltéri burkolatot védi a szennyeződés okozta karcoktól.

A fűtés beköszöntével otthonunk levegője szárazabbá válik. Ez negatív hatással lehet bőr-, és fabútorainkra is, ezért fontos hogy méhviaszos balzsammal kezeljük azokat. Ha-Ra® Bőrápoló balzsam gyógyszertári tisztaságú méhviaszból és lanolinból készül, egy munkafolyamatban tisztítja, tápanyaggal látja el és vízlepergetővé teszi a bőrt, fafelületeket egyaránt.

Különleges tulajdonsága, hogy a bőrt puhán tartja és hagyja lélegezni. A hozzá tartozó Nano-szálas Bőrápoló kendővel alkalmazva egyedülálló a piacon, mivel a finom szálak a redőkbe és pórusokba is eljuttatják a méhviaszt. Használatával elérjük a bőr eredeti lágyságát, színe helyreáll, megőrzi természetes szépségét, és élettartama is megnő.

Esős, havas időben bőrcipők, -csizmák, -kabátok, -táskák védelmét biztosítja a hideg és a sószórás okozta korrózió ellen.

A Ha-Ra textilek között keresgélve a Natura textil a legalkalmasabb bőr-, és fabútorok / felületek, műszaki cikkek, irodagépek tisztítására. Szálszerkezetének köszönhetően egy munkafolyamatban tisztítja és szárítja a felületet. Ablaktisztításkor a keretek, szúnyoghálók, redőnyök, reluxák lemosásánál nélkülözhetetlen!

Szett 1: 28 835 Ft helyett, 24 509 Ft

  • Natura kendő
  • Bőrápoló balzsam kendővel
  • Extrém kültéri lábtörlő

 

Szett 2: 31 795 Ft helyett, 27 025 Ft

  • Natura kesztyű
  • Bőrápoló balzsam kendővel
  • Extrém kültéri lábtörlő

részletek


Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: Többrésztvevős

Házigazdát megillető kedvezmény: 20%
Vendégkedvezmény: 10%

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika ::

részletek