Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: Kezdőlap

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: Kezvezmények

Június hónap terméke

NANO KESZTYŰ- Júniusban 10% kedvezménnyel

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: NANO KESZTYŰ- Júniusban 10% kedvezménnyel

Hosszú, évekig tartó kutatás és fejlesztés előzte meg minden idők legkiválóbb tisztító anyagának, a Nano anyagnak piacra dobását.

A nanotechnológia csúcsterméke. A termékcsalád High-Tech ipari szálakból készül és a legmagasabb igényeknek is megfelel - mivel intenzív tisztítóereje mellett a kezelt felület megóvásáról is gondoskodik.

A szövet még a legapróbb vízcseppeket is képes szétporlasztani, a legkisebb pórusokat is kitisztítja az ultrahang-, és kapilláris hatás következtében. Kimosáskor elengedi a szennyeződéseket és baktériumokat.

Alkalmazás:
Általános lemosásokhoz, fürdőkád, zuhanykabin, mosdókagyló, csempefelület tisztításához, vízkőoldáshoz. A kesztyű tüsis, monofil szálakat tartalmazó oldala erős szennyeződésekhez, a puha, nanoszálakat tartalmazó oldala enyhébb szennyeződések tisztításához ajánlott.

Használata:
Vízbe mártva és enyhén kinyomva használjuk. A hatékonyság növelése érdekében adhatunk 1 csepp Ápolókoncentrátumot a vízhez. A szennyeződést körkörös mozdulatokkal távolítsuk el (fizikai-mechanikai technológia).
Ne dörzsöljünk vele!

részletek


Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: Többrésztvevős

Házigazdát megillető kedvezmény: 20%
Vendégkedvezmény: 10%

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika ::

részletek