Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: Kezdőlap

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: hara
Termékeink - Tisztítókendők

Mosogató kendő

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika ::

Könnyen kezelhető, nagy tisztítóerővel rendelkező kendő. Oldja (emulzióvá alakítja) és eltávolítja a zsíros szennyeződéseket is. Hatékonyságának növelés érdekében Ápolókoncentrátummal együtt használjuk.

Ultra (sötétkék) oldal tulajdonságai:
Kiváló tisztítóerővel rendelkező textil. Szálak erőssége miatt a nem kényes felületek durva szennyeződéseinek eltávolítására ajánlott.

Nano (fehér) oldal tulajdonságai:
Minden felületen alkalmazható. A speciális szálelrendezéssel elkészített textil a legmagasabb igényeknek is megfelel, mivel intenzív tisztítóereje mellett a kezelt felület megóvásáról is gondoskodik. A szövet még a legapróbb vízcseppeket is képes szétporlasztani, a legkisebb pórusokat is kitisztítja az ultrahang-, és kapilláris hatás következtében.
Intenzívebb tisztítóerővel rendelkezik, utántörlést nem igényel.

  • Formája miatt a háztartásban kisebb felületek tisztítására ajánljuk, pl. mosogatásra kiváló.
  • Használható a konyhában: munkalapok, mikrohullámú sütő, konyhai kisgépek, hűtőszekrények, műanyag ajtók, tepsik, sütőformák, stb. tisztításához.

Használati tanácsok:
Kézi mosogatásnál adjunk 2-3 csepp Ápolókoncentrátumot a mosogatóba, aztán engedjük rá a vizet. Folyóvizes mosogatásnál jól öblítsük át, vizezzük be az edényt. Golyós adagolóval, vagy az ujjunk segítségével vigyünk fel 2-3 cseppet a textilre, habozzuk fel és aztán a szokott módon mosogassunk.

 

Mérete: 8x16 cm

Kiszerelés

darab
2 405 Ft
kosárba


Felhasználási területekTermék tisztítása

Ápolási tanácsok: Minden használat után alaposan mossuk ki kézzel Ápolókoncentrátumos melegvízben. Mosógépben max. 40°C-on. Ehhez a Saponella ökológiai mosóport ajánljuk.
A textilt ne érje öblítő!
Szárítás: szabad levegőn, vagy jól szellőző helyen felfüggesztve, kiterítve. Szárítógépben szárítani tilos!
Ne használjuk klórtartalmú tisztítószerekkel!

vissza