Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: Kezdőlap

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: hara
Termékeink - Harabelle

Naturelle arctej

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika ::

A Naturelle arctej már a tisztítás során biztosítja a bőr számára a megfelelő kényeztetést. Arcbőrünket mindennap számos külső hatás éri, mint például a levegőszennyezés, napsütés, a smink, melyek hatása kifejezetten agresszív is lehet, gyengíti, és érzékennyé teszi a bőrt. Emiatt speciális ápolást igényel, kezdve a napi tisztítással, mellyel a szennyeződéseket eltávolítjuk, hogy bőrünk szabadon lélegezhessen.


Természetesen nagyon fontos, hogy megfelelő és kiváló minőségű készítményt használjunk, mely kíméletes mélytisztítást biztosít. Kerülendő az általánosan elterjedt tenzideket tartalmazó szappanok használata, melyek lebontják a bőr természetes hidrolipid rétegét és szárítják, repedezetté teszik a bőrt.

A helyes arctisztítás a szépítő kezelések alapja is egyben. A megfelelő hatékonyság érdekében a kozmetikai készítményeket az alaposan megtisztított bőrre kell felvinni, hogy az aktív hatóanyagok kifejthessék átfogó hatásukat.

Alaposan tisztítja, rugalmassá, simává teszi a bőrt. Használata során a bőr a nemes hatóanyagok aloé vera, bio búzacsíraolaj, extra szűz, bio olívaolaj, hyaluronsav, kamilla, körömvirág együttes előnyét élvezheti. Az aktív hatóanyagok ápolják, nyugtatják a bőrt és segítik a duzzanatok csillapítását.

A Naturelle lágy tisztítótej finom illatú, természetes módon tisztítja meg a bőrt a sminktől, szennyeződésektől, anélkül, hogy bármilyen irritációt okozna. Aktív hatóanyagai révén minden bőrtípusra megfelelő, a kifejezetten érzékeny bőrre is. Nyakra és a dekoltázsra is ideális.

Használata:

Reggel-este vattapamacs segítségével vigyünk fel az arcra egy kevés arctejet és körkörös mozdulatokkal tisztítsuk meg. A teljes és mély tisztítóhatás érdekében az arctejes tisztítást követően Naturelle hidratáló tonik használata ajánlott.

Kiszerelés: 125 ml

Kiszerelés

125 ml
5 070 Ft
kosárba


Felhasználási területek

vissza