Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: Kezdőlap

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: hara
Termékeink - Haraspa

Haraspa organikus kézkrém

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika ::

Luxus a kéznek! A Haraspa organikus kézkrém különösen gazdag hatóanyagokban, finom textúrájú, könnyen, felszívódik és illata kifejezetten attraktív.

Magas minőségű termék, valódi öregedés-gátló kezelés a kézfej bőrének, mely oly egyszerűséggel alkalmazható, mint a krémek általában.

Az aloé vera, olíva olaj, búzacsíra olaj és Shea vaj biológiai kivonatainak köszönhetően védelmet nyújt a külső, agresszív hatásokkal szemben, finommá és puhává teszi a kézfej bőrét. A hyaluronsav a bőr mélyrétegeinek is megfelelő hidratáltságot biztosít, erősít, feszesít és csökkenti a ráncképződést.

A biológiai művelésből származó csipkebogyó olaj különösen értékes összetevő. Szebbé, esztétikusabbá teszi a bőrt, segít a különböző hibák (hegek, foltok) eltüntetésében.

Mindennapos használata mellett a kézfej bőre simává, selymessé válik. Különösen vonzó és nyugtató illata révén nélkülözhetetlen wellness és szépségápoló termék a kéznek.

Használata: kis mennyiséget vigyen fel kézfejére és masszírozza be, míg teljesen be nem szívódik. Nem zsíros. Ideális minden évszakban, extrém hidegben és melegben egyaránt.

Kiszerelés: 50 ml

Kiszerelés

50 ml
6 770 Ft
kosárba


Felhasználási területek

vissza