Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika - Termékek
Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: Kezdőlap

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: hara
Termékeink - Kedvezményes szettek

2. nyári Mesterhármas szett

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika ::

A Ha-Ra Napozókrém értékes összetevői természetes, 30-as faktorszámú fényvédelmet biztosítanak. Nanorészecskéktől, hormonszennyezett szűrőktől, kémiai tartósítószerektől és allergén illatanyagoktól mentes. E-Vitamint, céklakivonatot, aloe vera gélt, jojoba- és napraforgóolajat, valamint rozmaring levél kivonatot tartalmaz, melyek révén ápolja, hidratálja, védi és regenerálja a bőrt. Serkenti a vérkeringést, gyulladáscsökkentő hatású, s üde dinnyeillattal rendelkezik.

A Ha-Ra Bőrvédő permet tiszta biokozmetikum, mely ápolja és megvédi az igénybevett bőrt. Duzzanatcsökkentő és hűsítő hatása által ideális segítség enyhe napégések, rovarcsípések, az izzadástól kipirosodott, viszkető bőr kezelésére. Biztosítja a bőr regenerálódásához szükséges nedvességet, és megóvja azt a további káros behatásoktól. Hosszantartó, kellemes illatot hagy maga után.

A Ha-Ra Deo Roll-on alkohol és alumínium-só mentes, nagy tisztaságú natúr kozmetikai termék. A citromfű üde illatával megakadályozza a kellemetlen testszag kialakulását, egészséges, friss érzést biztosít. Gyorsan felszívódik, nem hagy foltot a ruhán, védi és ápolja a bőrt.

Kiszerelés

szett
17 660 Ft
kosárba


Felhasználási területek

vissza