Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: Kezdőlap

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: hara
Termékeink - Tisztítókendők

Portörlő kendő

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika ::

Rohanó világunkban mindenre egyre kevesebb idő jut, így a takarításnak is gyorsan, egyszerűen kell történnie. A beltéri portörlés tipikusan időigényes takarítási folyamat, különösen akkor, ha kisebb-nagyobb dísztárgyak ékesítik polcainkat és falainkat, szépen kidolgozott rusztikus bútoraink vannak, vagy polcainkon különféle méretű könyvek sorakoznak. Nem is beszélve azokról, akik bundás kisállatot tartanak, hiszen kedvencük elhullajtott szőrszálai minden létező felületre megtalálják az utat.

 

Ezeknek a problémáknak a villámgyors orvoslására fejlesztette ki a Ha-Ra legújabb termékeit, a rendkívül puha szárazportörlő kendőket, melyek legalább olyan jó portörlő tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a Sárga kesztyű, ugyanakkor méretük és puhaságuk miatt bármilyen kis zugba beférnek. A speciális mikroszálak a sztatikus feltöltődésnek köszönhetően magukhoz vonzzák, és meg is tartják a port, a szöszöket, a hajszálakat és a morzsákat.

 

Kiszerelés:

Egy Portörlő kendő  32x32 cm méretű.

Alkalmazási területek:

Háztartásunkban alkalmazhatjuk bármely száraz felület portalanítására, a szöszök, morzsák összeszedésére

Autóbelsőben portalaníthatjuk vele a műszerfalat, a kormányt

 

Használata:

A kendő hosszú-szálú oldalát alkalmazzuk a portörlésre. Csak hajtogassuk a kívánt méretre a Portörlő kendőt, s máris kezdődhet a portalanítás! Még a keskeny résekbe, szűk helyekre is beférhetünk vele.

Figyelem: Ne használjuk nedves-zsíros felületen!

 

Ápolási tanácsok:

Általában szárazon tisztítjuk: használat után egyszerűen rázzuk ki belőle a port és az egyéb szennyeződéseket.

Erős szennyeződés esetén mossuk csak ki mosógépben Saponella® mosóporral (max. 40°C), majd jól szellőző helyen szárítsuk! Mosógépben való mosáshoz ajánljuk a Ha-Ra® Mosózsákot; ez megóvja az anyagot és megakadályozza a bolyhozódást. Öblítő és szárítógép használata tilos!


Kiszerelés

db
7 700 Ft
kosárba


Felhasználási területek

vissza