Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: Kezdőlap

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: hara
Termékeink - Kedvezményes szettek

Minden termék* 10% kedvezménnyel decemberben

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika ::

Eljött újra a december és már az ajtóban kopogtat a Szeretet Ünnepe. Nem kérdés, hogy a Karácsonyra adható legjobb és legszebb ajándék Önmagad vagy – vagyis az, hogy azokkal töltöd az idődet, akik közel állnak a szívedhez. És bár kevésbé lényeges, hogy mi bújuk meg a fa alatt, mégis sokak életében okoz kellemetlenséget a karácsonyi ajándék-hajsza.

Úgy gondoltuk, segítünk abban, hogy az adventi időszak is könnyedebben teljen, valamint a fa alá szánt kis kedvességek gondoskodással, hasznossággal és környezetbarátsággal társulhassanak.

 

Ezért egész decemberben 10 % kedvezményt kínálunk minden Ha-Ra termékre (*a Saponella és a passzív termékek kivételével).

A weboldalon feltüntetett árak nem tartalmazzák a kedvezményt, azt a vásárlás végösszegéből vonjuk le!

Ezen felül hétről-hétre további különleges kedvezményekkel lepjük majd meg ügyfeleinket, vagyis bizonyos termékekre még kedvezőbb árat biztosítunk. Érdemes lesz tehát figyelni mind a Facebook hírfolyamot, mind a bejövő e-maileket!

Kedvezményeink december 31-ig, vagy a készlet erejéig tartanak.

Őszintén bízunk benne, hogy ajánlatainkkal segíthetünk a megfelelő ajándék kiválasztásával járó idő és stressz csökkentésében, így több figyelmet fordíthatsz a fontosabb dolgokra!Felhasználási területek

vissza