Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: Kezdőlap

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika :: hara
Termékeink - Tisztítókesztyűk

Mach 6 kesztyű

Ha-Ra környezetvédelem és tisztítástechnika ::

A gyönyörű autók ápolásához.

A Mach 6 kesztyű, a Ha-Ra termékek legújabb generációjához tartozik. Mivel a textil szálvastagsága kisebb, mint egy mikroszálas terméké, ezért vízmegtartó kapacitása is lényegesen nagyobb (kapilláris hatással rendelkezik).

A Mach-6 kesztyű mozgatás közben szétporlasztja és egyenletesen eloszlatja a vízcseppeket tisztítandó felületen. Így kialakul egy mélytisztító hatás, intenzív és magas tisztítóteljesítménnyel párosulva.
A Mach 6 kesztyű kék-fehér oldala további mechanikai tisztítást végez, a beleszőtt kék Ultra szálaknak köszönhetően. Így az egyenetlen felületek pórusaiba is bejuttatja a nedvességet.

Alkalmazás:
Általánosan használható a lakás belső területein pl. beltéri ajtó, tükör, fürdőkád, zuhanykabin, mosdókagyló, csempefal tisztításához. Ajánljuk 2-3 évnél fiatalabb autók tisztításához, mivel a Mach-6 kíméletes, ám alapos tisztítást tesz lehetővé.


Használata:

A benedvesített kesztyűt gyengén kinyomva töröljük át könnyedén a tisztítandó felületet először a kék oldallal, majd a kesztyűt kicsavarva áttörölhetjük a fehér felével.
Csak a visszaápolást igénylő felületek tisztításakor használjon 2 csepp Ápolókoncentrátumot 2 liter vízhez keverve. Magasfényű felületen használja a Star mikrokendőt utántörlésre, fényesítésre.

Kiszerelés

Mach 6 kesztyű
12 060 Ft
kosárba


Felhasználási területekTermék tisztítása

Minden használat után alaposan mossuk ki kézzel Ápolókoncentrátumos melegvízben, vagy mosógépben Saponella mosóporral (max. 40°C). Az erősebb szennyeződéseket minden esetben kezeljük elő Ápolókoncentrátummal! A textilt ne érje öblítő!

Szárítás: szabad levegőn, vagy jól szellőző helyen felfüggesztve, kiterítve. Szárítógépben szárítani tilos!

Figyelem! Ne használjuk klórtartalmú tisztítószerekkel!

vissza